Leverbaar binnen 48 uur
Vanaf 50,- gratis verzending
Wij leveren kwaliteit
Eigen ontwerp
Leverbaar binnen 48 uur
Vanaf 50,- gratis verzending
Wij leveren kwaliteit
Leverbaar binnen 48 uur
Scheidingswand L-opstelling
Scheidingswand L-opstelling
Hoogte: 140cm / Opstellingen: (A)80x(B)160cm
€ 355,00 (€ 429,55 incl BTW)
Aantal
Naar boven
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen

Scheidingswand L-opstelling

2 werkdagen
Incl. voetplaten
In alle gewenste formaten leverbaar
Licht van gewicht
Eenvoudig te monteren
€ 355,00 (€ 429,55 incl BTW)
Aantal
Toevoegen
Informatie

Deze transparante scheidingswand is ideaal te gebruiken voor het hygiënisch afscheiden van werkplekken of tafels en stoelen in de horeca. 

De schermen worden geleverd inclusief:

  • aluminium frame van 44mm diep
  • helder pvc-doek voorzien van platte pees

Het frame is heel eenvoudig te monteren zonder extra gereedschap nodig te hebben. Vervolgens druk je het pvc-doek eenvoudig in de groef van het aluminium frame.

Transparante scheidingswand

Deze scheidingswand is in verschillende formaten verkrijgbaar, zodat ze mooi te verwerken zijn in bijvoorbeeld een kantooromgeving, bioscoop of restaurant. De schermen zijn ook verkrijgbaar als bredere variant die bijvoorbeeld op het bureau geplaatst worden, zodat je elke gewenste plek afgeschermd wordt. Is de transparante scheidingswand niet meer nodig? Verwijder dan eenvoudig het pvc doek om er vervolgens een doek met een mooie print in te plaatsen. Zo is deze scheidingswand een geweldige investering voor jouw bedrijf. De gepersonaliseerde textielprint kan ook in combinatie met het transparante doek worden gebruikt. 

Akoestisch materiaal in scheidingswand

Voor kantoor, callcenter of andere ruimtes waar veel getelefoneerd wordt is het zelfs mogelijk om met deze constructie een deel te voorzien van transparante folie en een deel te voorzien van akoestisch materiaal. Het akoestisch materiaal wordt geplaatst tussen twee textieldoeken. 

De mogelijkheden zijn ongekend! Heb je specifieke wensen of ideeën wat betreft werkplek afscheiding? Laat het ons weten! Voor grote aantallen kunnen wij gerichte offertes afgeven.

Specificaties
SKU
50218
EAN
-